Hälsa och välbefinnande

 

Välkommen Till Ungdomskällan

 

Barbasco Plus

 

 

 

Kära hälsovän,

 

Ungdomskällan.se är utarbetad för att informera om utvalda hälsoteman och presenterar helt speciella naturpreparat som kan styrka dig inifrån och ge dig ökad vitalitet och god hälsa.

Du kan vara säker på att det du finner här är av yttersta kvalitet, tillskott baserade på dom bästa råvaror och forskning som kan ha en väsentlig effekt på din hälsa.

God hälsa är mer än frånvaro av sjukdom! God hälsa är inte bara att hålla sig frisk, det är följden av att resa i första klass. Att allt fungerar som det ska så att du har goda dagar och goda nätter.

Om du är som vi är, önskar också du att få behålla
känslan av ungdom och vitalitet livet ut, med ett gott immunförsvar som håller dig stark och frisk. Och med en energinivå som varar längre än till soffa och fjärrkontrollen.

Det finns många teorier om vad som är god hälsa ”där ute”. Och många spännande kosttillskott. Barbasco Plus är ett av dem. Vi har jobbat intensivt med Barbasco Plus i mer än 10 år och kan säga med handen på hjärtat att det är ett preparat som kan göra stor skillnad för och har en väsentlig effekt på många människor.

Likväl är piller inte svaret på allt. Innan du i överhuvudtaget tänker på vad du ska komplettera med bör du ha basen i ordning. Din hälsa är ditt eget ansvar, och enkla saker förändrar sig aldrig. Fyra väsentliga faktorer för god hälsa kommer alltid att vara:

 

  • Tillräckligt med sömn.
  • En varierad och sund kosthållning.
  • Regelbunden motion och frisk luft.
  • Livsglädje och inspiration i ditt dagliga liv.

 

”Evig ungdom” är inte något som kan köpas för pengar, det är kanske mer ett sinnestillstånd. Men i den moderna världen med all stress och slit tar det ofta stopp på det kroppsliga planet. Då kan det vara förnuftigt med ett tillskott av det yppersta som naturen har att bjuda på.

Gammal visdom förenad med modern forskning har gett oss Barbasco Plus, ett unikt naturmedel som kan minska övergångsbesvär och ge dig ett ökat energiöverskott och ny vitalitet i vardagen. Barbasco är en kinesisk planta som har använts i folkmedicinen sedan århundraden. Den är helt naturlig och har inga biverkningar.

Sedan lanseringen i Skandinavien 1998 har flera tusen människor använt Barbasco Plus dagligen. Resultaten har varit allt från lätt förbättring av
olika symtom till helt enastående positiva förändringar.

Den här sidan är till för att delge information om Barbasco Plus och andra naturpreparat som kan ha en väsentlig effekt på din hälsa och kanske hjälpa dig att ta ett steg närmare ungdomskällan i dig själv.

Tro inte den som säger att det goda livet kommer senare.
 - Livet kommer inte, livet är!

Vad ska till för att DU får ha det lite bättre i det dagliga? Lyft blicken och finn glädjen och överskottet som ger dig ett liv i första klass!

Kanske behöver du stressa ner en del, sova lite mer eller fräscha upp din  kosthållning?  Kanske läsa en god bok, eller fylla på med ett tillskott från naturen så att kroppen fungerar optimalt?

Vi har inte svaren, dom har bara du själv. Om du hittar något som kan vara bra för dig på den här sidan har vi kanske hjälpt dig ett steg närmare ungdomskällan i dig själv.
Oavsett önskar vi dig allt gott och lycka till!

 

Vänliga hälsningar

 

Britten Pahl

www.ungdomskällan.se

0706711253

 

 

 

 

 

Barbasco Plus
Är ett unikt örtbaserat tillskott som stimulerar din naturliga vitalitet och hälsa. Huvudingrediensen är den kinesiska plantan barbasco.
 

 

DHEA
Är ett steroidhormon som produceras naturligt i kroppen. Också känd som "ungdomshormonet ".
Under livets gång sjunker DHEA nivån med upp till 95%. De flesta har en naturlig topp runt 23-års åldern.