ImmiFlex aktiverar immunsystemet!

Immitecs Immiflex är den starkaste Betaglukanprodukten (immunoglukan) på marknaden, med över 80% WPG Wellmune Betaglukaner. Immiflex innehåller Wellmune WGP som är skyddad av mer en än 40 patent. Mer än 2 miljarder kronor har  investerats i utveckling, forskning och kliniska studier för att kartlägga hur Wellmune WGP fungerar och verkar. Som idrottare är det helt riskfritt att ta immiflex betaglukan.

Vill man hjälpa kroppen och immunsystemet
Immiflex från Immitec Nutrition-line är en patenterad naturlig immunstimulator (immunoglukan) som har varit föremål för en bred forskning i USA. Den innehåller Beta 1,3 / 1,6 gluko Polysaccharide Wellmune, Betaglukanen är utvunnen ur cellväggen på vanligt Bakjäst.

Immiflex maximerar macrophagerna och neutrofierna som är några av kroppens viktigaste immunceller och de attackerar ett brett spektrum av symptom. De tar tex. hand om bakterier, virus, svamp och döda celler m.m.

Immiflex används dagligen av ett stort antal människor som ett led i en "hälsoförsäkring" och är särskilt effektiv för människor i perioder där man är extra känslig för infektioner eller under hög stressnivå inom idrotten börjar det bli lika vanligt som att man äter extra proteiner.

Vem bör använda Immitec´s Immiflex?
-Alla som tränar både elit och konditions träning sliter på kroppen, och då behöver vi extra skydd.
-Alla som önskar upprätthålla eller förbättra effektiviteten i sitt immunförsvar.
-Alla som upplever daglig stress (stress försämrar immunförsvaret).
-Alla som lider av allergier och autoimmuna sjukdomar.
-Alla som reser

 

Googla på Immiflex:
ImmiFlex, Paul Clayton eller Wellmune Beta Glucan

Dosering:
Ta 1 kapsel om dagen tillsammans med mat. Svälj kapslen med vatten.

Innehåll:
Beta 1,3/1,6 gluko Polysaccharide,
250 mg

Förpackning:
30 Kapslar (30 Dagsransoner)